Sign In

Charme Hotel Start vanaf €105,00

Charme Hotel Ter Duinen

Langerei 52, 8000, Brugge, West-Vlaanderen
Bezoek website

Ter Duinen is een plaats waar U zich onmiddellijk thuis zult voelen. Doordat het een klein hotel is (slechts 20 kamers), rust er een zeer familiale sfeer. Prachtig uitkijken op de Langerei -één van Brugge mooiste grachten-, weg van de toeristische drukte en toch op wandelafstand van de Grote Markt, biedt Ter Duinen U heerlijk comfort in een authentieke sfeer. Alle kamers hebben alle comfort (badkamer, tv, radio, wekker, safe, airo voor de warme dagen, …). s’ Morgens wordt er een onvergetelijk ontbijtbuffet (alles vers) geserveerd in een prachtige ontbijtzaal met orangerie. De eigenaars Marc & Lieve gaan zelf naar de markt, waar ze zelf de lekkerste fruitsoorten uitkiezen en ook bloemen kopen waar ze kleurrijke boeketten mee samenstellen. Er is ook een kleine patio (tuin) en zithoek waar U net zoals thuis kunt genieten van een kopje thee of koffie. Parkeren kan hier voor de deur (met parkeerschijf), maar er zijn ook private garages (14,50 euro/nacht). Tevens is er ook een zeer goede busverbinding van en naar het hotel. Vanaf het station neemt u bus nummer 4 en 14 naar het hotel.

Kamers

Alle kamers verschillen wat van elkaar. Sommige hebben een schitterend uitzicht over het kanaal, andere weer over de patio. Een paar kamers bevinden zich op de begane grond (uitkijkend op een gang). Sommige kamers zijn grotere, andere dan kleiner. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer (bad of douche en wc), haardroger, TV, radio, telefoon, wekker, centrale verwarming, airco voor de warme dagen en gratis internetverbinding.

Prijs

Tweepersooskamer op de begane grond: 105 Euro, inclusief ontbijt (deze kamers hebben dezelfde comfort als alle andere kamers, maar zijn iets donkerder -minder buitenlicht- en kijken uit op een gang en zijn daarom goedkoper). Tweepersoonskamer aan de achterkant van het hotel: 123 Euro (tijdens de week) en 130 Euro (tijdens het weekend), inclusief ontbijt. Tweepersoonskamer met zicht op de gracht: 139 Euro (tijdens de week) en 149 Euro (tijdens het weekend), inclusief ontbijt. Tweepersooskamer op de begane grond: 105 Euro, inclusief ontbijt (deze kamers hebben dezelfde comfort als alle andere kamers, maar zijn iets donkerder -minder buitenlicht- en kijken uit op een gang en zijn daarom goedkoper). Tweepersoonskamer aan de achterkant van het hotel: 123 Euro (tijdens de week) en 130 Euro (tijdens het weekend), inclusief ontbijt. Tweepersoonskamer met zicht op de gracht: 139 Euro (tijdens de week) en 149 Euro (tijdens het weekend), inclusief ontbijt. Tweepersooskamer op de begane grond: 105 Euro, inclusief ontbijt (deze kamers hebben dezelfde comfort als alle andere kamers, maar zijn iets donkerder -minder buitenlicht- en kijken uit op een gang en zijn daarom goedkoper). Tweepersoonskamer aan de achterkant van het hotel: 123 Euro (tijdens de week) en 130 Euro (tijdens het weekend), inclusief ontbijt. Tweepersoonskamer met zicht op de gracht: 139 Euro (tijdens de week) en 149 Euro (tijdens het weekend), inclusief ontbijt.

Locatie

Tips Regio

Bij aankomst ontvangt U een plattegrond van de stad samen met een reductiekaart geldig voor alle musea en de boottochten in Brugge. Vanaf het hotel kunt U ook naar andere bestemmingen in de buurt. Damme (een klein middeleeuws stadje) ligt op 5 km, de kust op 20 km, Gent op 50 km, ... Door middel van het openbaar vervoer zijn deze bestemmingen zeer gemakkelijk te bereiken.

Extra informatie

Babybedjes zijn op aanvraag en moeten steeds door het hotel worden bevestigd. Wij zijn een niet-rokershotel. Huisdieren zijn niet toegelaten.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR RESERVATIE, PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

    Toon beschikbare kamers